Huwelijk

Trouw op het Clemensdomein!

 wedding rings 1416826 640x480

Je bent van plan om te trouwen. Om ja te zeggen tegen de persoon waar je de rest van je leven mee wilt samenzijn. Omringd door familie en de beste vrienden openlijk uitspreken dat jullie samen verder willen in het leven. Dat is een zeer speciaal moment en dat willen jullie natuurlijk doen op een aparte plek. Een plek met een exclusieve uitstraling.
Het is mogelijk om het burgerlijk huwelijk te laten voltrekken op het Clemensdomein in Brunssum! Dit is een plek die bol staat van de historie. Dit gaat terug tot de tijd van de Romeinen. Op een kruispunt van wegen diende het Clemensdomein als rustplaats. Later diende het voor de lokale gemeenschap als parochiekerk en als kloosterkerk.
In het kerkgebouw zijn er prachtige schilderingen op de muur te vinden die verwijzen naar de historie op deze plek. Met recht kunnen we zeggen dat het Clemensdomein een exclusieve en historische plek is in Brunssum. Een prachtige plek om elkaar het ja-woord te geven!

Praktisch:
• In het kerkgebouw is plek voor max. 100 personen (inclusief bruidspaar)
• Er is een audio-installatie aanwezig om muziek af te spelen
• Willen jullie je vrijblijvend oriënteren op de locatie? Het Clemensdomein is iedere zondag tussen 12.00 uur en 16.00 uur geopend.
• Tarieven: maandag t/m donderdag € 120,-. Vrijdag € 150,-. Zaterdag € 200,-.

 Wil je meer informatie en concreet een aantal zaken bespreken? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaand formulier. Een van de vrijwilligers zal dan contact met jullie opnemen.

Naam 
Telefoonnummer 
E-mail 
Huwelijksdatum 
Toelichting 
    

 

 
Bezoek ons op Facebook:

facebook 03 

 

 

 

folder klein_schaduw

 

 

Webdesign:

EZ Webdesign 100 x 60