OMmetje OM Oud Merkelbeek

Onze werkgroep heeft voor u een mooie wandeling uitgezet rondom dit monumentale domein: het 'OMmetje OM Oud Merkelbeek' (OM-OM-OM).

 

folder schaduw

Centraal in deze route ligt het monumentale St. Clemenskerkje en de loop van de Merkelbeker beek. Van oudsher ligt het Clemenskerkje op een heuvel bij de beek, een kruispunt van wegen en een plaats van uitwisseling van cultuur. Ook in het rijke Roomse en intellectuele leven heeft Merkelbeek een belangrijke plaats ingenomen (Latijnse School, groot seminarie en apostolische school).


Omdat de omgeving niet direct zijn betekenis en waarde prijs geeft, willen we u met deze diepere laag kennis laten maken door middel van een folder en de informatiepanelen, die geplaatst zijn bij verschillende interessante plekken.

Wij wensen u veel wandelplezier.
Werkgroep OM OM OM 

 

Geocaching Logo


Tip:
Van deze wandeling is ook een officiële geocache gemaakt, op www.geocaching.com. Geocaching is een gratis schatzoekspel, waarbij u met behulp van GPS en een kompas op zoek gaat naar een 'schat', al dan niet via een bepaalde route.

 

Geocaching is gratis en leuk! Het enige wat u nodig heeft is een GPS-apparaat (bijv. uw smartphone, of een ander GPS apparaat zoals Garmin). Meer weten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Klik hier voor de geocache pagina 'Om-Om-Om' (GC3JZC4)

 
Bezoek ons op Facebook:

facebook 03 

 

 

 

folder klein_schaduw

 

 

Webdesign:

EZ Webdesign 100 x 60